ХОРОСКОПИзточник: https://lamqta.com/horoskopОвен Склонни сте към прибързани съждения и несговорчивост, а това

...
ХОРОСКОПИзточник: https://lamqta.com/horoskopОвен Склонни сте към прибързани съждения и несговорчивост, а това
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Проблеми в личния живот за една от зодиите днес, успехи в работата за друга

ХОРОСКОП

Източник: https://lamqta.com/horoskop

Овен
Склонни сте към прибързани съждения и несговорчивост, а това може да стане причина за съществени проблеми в персоналния Ви живот. Да се схващат с Вас ще могат смо извънредно търпеливите и отстъпчиви хора, само че и от тях ще бъдете недоволни. Опитайте се да въведете ред във финансовите си работи. Може да се занимавате с дълготрайно обмисляне на персоналния и фамилен бюджет. Денят е подобаващ за разходки, за занимания със спорт на чист въздух, и изобщо за деен отдих. Може да не се страхувате от досада – сами знаете, че на драго сърце приемате развлечения за себе си и за другари. 

 
Телец
Имате странното възприятие, че във всеки миг може да се случи нещо изключително значимо? Някой от обкръжаващите скоро ще Ви помоли да вземете присъединяване в някаква работа, близка и скъпа на Вашето сърце. Това напълно не значи, че няма да изпитате наслаждение и че ще Ви се наложи да се занимавате със скучна организационна работа или с документи. Винаги сте умеели да измисляте свежи и истински хрумвания. Точно за това на хората е належащо Вашето присъединяване. Така че се захващайте за работа!

Близнаци
Не неприятен ден за тези, които са в положение да се придържат към график. Именно в спазването на по-рано основани проекти се крие ключа на триумфа в професионалната сфера. Колкото по-малко експериментирате и импровизирате – толкоз по-добре. Възможни са компликации в общуването, дори с хора, които от дълго време и добре познавате. Точно за това става безсмислено разискването на някакви съществени въпроси: тоя ще докара единствено до различия и обиди. Вечерта са вероятни непредвидени визити, които ще Ви развълнуват.

Рак
Днес следва да се справите със комплицирана задача, която ще бъде сложена от Вашия обичан човек. Постарайте се да се справите с всичко, като употребиите оптимално усърдие и старания. В противоположен случай и при най-малкия крах ще бъдете упрекнати, че не сте желали това да стане, и косвено ще се вършат заключения за отношението Ви към въпросния човек.

Лъв
Дори и да се наложи, ще Ви бъде тъжно да признаете своята неправота. Колкото и да не Ви се желае, ще се наложи да го извършите, с цел да избегнете спор със своя обичан човек. Още повече, че Вие фактически не сте били прави по този или оня въпрос и единствено гордостта Ви не Ви разрешава да си го признаете напряко...

Дева
Въпросът не е в това, че сте затворени, а просто предпочитате да запазите своите мисли за себе си. Нали по този начин? Толкова сте преуспели в изкуството да скривате своите мисли от другите, че от време на време ги скривате дори от самите себе си! Вслушайте се в онази тъпа болежка в корема си. Какво значи тя? Какво я облекчава или ускорява? Не се опасявайте да споделите това с доверено лице. Ако сега тази роля е вакантна, то е мъчно да си визиите по-подходящ миг, с цел да установите с някого сходни връзки. Ако желаете да имате триумф в специалността, проявете повече такт към своите настоятелен сътрудниците.

Везни
Неутрален ден от всяка позиция, с изключение на сантименталната, където въздействието на позитивните трендове ще бъде осезаемо. Днес ще можете да решите доста персонални проблеми, в случай че се отнесете към тях съществено, а не оставяте нещата на самотек. В общуването с обичания човек избягвайте недомлъвките. Колкото сте по-искрени, толкоз ще бъде по-добре. Възможно е превъзмогване на различията с по-възрастни родственици и остарели другари, не одобряващи някои Ваши действия в близкото минало. Ако продължавате да държите на нормалния си метод на деяние, това няма да Ви помогне по никакъв метод да постигнете триумф. Абстрахирайте се от всичко, и си спестете неразбориите и затрудненията.

Скорпион
Прекрасно ще се справяте с работата си през първата половина на деня, само че през втората деловата Ви интензивност внезапно ще спадне. Планирайте деня си в сходство с това, без да отлагате значимите задания. Вечерта няма да се чувствате зле, в случай че останете да си почивате вкъщи, измежду привичната удобна конюнктура. Не бъдете прекомерно подозрителни към околните си хора: през днешния ден сте склонни, в случай че не от всяка дреболия да вършиме покруса, то най-малко драма. В обещанията си също бъдете внимателни – склонни сте да внушавате напразни очаквания на хора, които са Ви напълно безразлични.

Стрелец
Свийте кръга на другарство до стеснен фамилен и никого не пускайте в него. Днес няма да се чувствате доста добре в оживен кръг на другарство, а да понесете и самата мисъл за това, че не сте водач, за Вас е невероятно. По-добре прекарайте деня като пандизчия – в изолираност. Едновременно с това ще съумеете и на семйството си да отделите малко време, а не е ненужно.

Козирог
На Вашия обичан през днешния ден ще се коства, че не е заслужен да бъде паралелно с Вас. Вашата цел би трябвало да е, да го убедите в противоположното, в случай че, несъмнено, желаете да продължавате връзките си с него. От степента на Вашата меродавност ще зависи блясъка на неговите очи.

Водолей
Днес с удивление ще откриете, че Вашия обичан човек в действителност е много по- забавен от това, което Вие сте считали. С него може да се поговори на най-неочаквани тематики и да получите отговори на такива въпроси, на които изобщо не сте и очаквали.

Риби
Много са евентуални триумфи в професионалната активност, като освен това са свързани освен с постигането на някакви действителни резултати, колкото с образуването на известност на „ човек, който е кадърен и знае доста неща ”. Не е мъчно да се досетти човек, че тъкмо такива хора имат опция да се повдигнат в кариерата. Постарайте се да извършите нужното усещане на точните хора, и скоро пред Вас ще се открият примамливи вероятности. От позиция на персоналните връзки денят ще се окаже много комплициран. Не бъдете прекомерно настойчиви в разногласията: от време на време дори и готовността Ви да извършите отстъпка, е задоволителна, с цел да се резервира мира.

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР